24/7 service download de brochure nieuws

Delta Lloyd groep kiest voor Wielsma

Na een uitvoerige marktanalyse heeft Delta Lloyd groep voor haar verzekeringslabels Delta Lloyd en ABN AMRO verzekeringen een contract gesloten met Wielsma Internationale Autoservice. Het gaat hier om specifieke dienstverlening voor de berging van vrachtauto’s, lading, en getrokken materieel.

Deze nieuwe samenwerking zorgt voor een kwalitatief betere en efficiëntere uitvoering van berging en repatriëring in binnenland en buitenland. Dat laat zich vervolgens vertalen in een hogere klanttevredenheid, en daarbij het reduceren van de kosten en de schadelast.

Verzekerden, tussenpersonen en volmachtkantoren maken inmiddels volop gebruik van deze dienstverlening via het alarmnummer van de verzekeringslabels van de Delta Lloyd groep. Klanten worden op de alarmcentrale 24/7 gefaciliteerd waar ze in Europa ook zijn gestrand.

Wielsma beschikt over een uiterst geavanceerde bergingsvloot, waaronder speciale diepladers en extra zware bergingskranen op haar bergingsvoertuigen. Daarnaast is specifiek in de nieuwe dienstverlening opgenomen de mogelijkheid tot inzet van vervangende trekkers. Hierdoor is het in veel gevallen mogelijk dat de vervoerder alsnog de goederen op de juiste locatie en tijdstip kan leveren.

Wielsma is blij met de keuze van de Delta Lloyd groep en ziet deze samenwerking als een bekroning op het geleverde werk van haar mensen en het vertrouwen dat er bij een groeiend aantal vrachtautoverzekeraars, volmachtkantoren en transporteurs is.

Bekijk hier het artikel