Nieuw materieel download de brochure nieuws

Repatriëring

Invalid Displayed Gallery

De gespecialiseerde bergingsvloot biedt ons tal van mogelijkheden om transportondernemingen, garagebedrijven en een groeiend aantal verzekeringsmaatschappijen op efficiënte en schadebeperkende wijze van dienst te zijn. Wanneer bij pech of schade in het buitenland alleen de trekker is uitgevallen, zet Wielsma een van haar mobiliteitstrekkers in voor het verdere transport van de oplegger en of lading.

 

Door toenemende technische controles op snelwegen in Europa worden transporteurs steeds vaker geconfronteerd met onnodige dure reparatieplicht aan getrokken materieel. Door het inzetten van de door ons speciaal ontwikkelde uitschuifbare dieplader, met een diepbedlengte van 12,30 meter en een vloerhoogte van 20 cm, kunnen wij de defecte oplegger transporteren naar een eigen of een vertrouwde werkplaats. Indien nodig neemt Wielsma een vervangende oplegger mee naar de strandinglocatie, zodat de lading overgezet en de rit vervolgd kan worden.

 

De dieplader is uitgevoerd met beweegbare rijbruggen en hulpstukken waarmee de oplegger zelfstandig geladen wordt en daarnaast voor repatriëring van zwaar beschadigd materieel uitermate geschikt.